JUL PÅ KUBEN

Søndag 27. november kl. 12.00 -16.00

Vi inviterer små og store til det tradisjonelle julearrangementet på Kuben! 

JULEVERKSTED FOR BARNA
Her kan barna lage tradisjonell julepynt. Den perfekte anledning til å lage årets julegaver til besteforeldrene, eller noe ny pynt til treet. Barna kan lage julepynt i ullfilt,  gullpapir og papir. 

JULETEATER
Det blir ikke julestemning uten juleteater! I år inviterer vi til urpremieren av teaterstykket:  JULEKALENDERFABRIKKEN. Stykket handler om det året det har skjedd noe mystisk med alle julekalendere i byen! 
Teaterstykket er skrevet av Bjørg Øygarden og spilles av Arendals Dramatiske Selskab.

Hver forestilling varer 15-20 minutter, og det er gratis for alle.

Det blir 3 forestillinger:
kl 13.00
kl 13.45
kl 14.30

JULEGAVEJAKT
En hel sekk med julegaver er blitt borte. Kan du hjelpe oss med å finne dem igjen? Alle som deltar får en liten premie!

RISGRØT
Kafeen er åpen, og vi selger risgrøt, julekaker og munker. Gratis pepperkaker til alle.

PARKERING
Dere finner parkering nede foran bygget med innkjøring fra Ragnvald Blakstadvei, eller på baksiden med innkjøring fra Parkveien. Er det fullt på p-plassene kan dere parkere ved fylkeshuset.

BUSS
Det er også mulig å ta buss. Buss nr 110, 113 og 150 kjører fra Arendal sentrum til KUBEN. Gå av på busstoppet ved Langsæ gård/Museet. Buss nr 112 og 150 kjører tilbake mot sentrum. 

UNNGÅ KØ
Det er mest folk mellom kl 12-14, så hvis du vil unngå kø kan det være lurt å komme i halv to-tiden. Da rekker du å få med deg den siste teaterforestillingen kl 14.30, og du har også god tid til å lage julepynt. Vi stenger kl 16.

HVA KOSTER DET? 
Det er gratis inngang for store og små denne dagen, men det koster 50 kroner å lage julepynt i ull og gull (opp til 3 stykk). Å lage julepynt i papir, og å se juleteater er gratis. Det er også gratis å se utstillingene våre.

Vi gleder oss og lover god julestemning for små og store :)