Hva skjer på KUBEN?

I sommer blir det skattejakt for barn, omvisning i utstillingen Slavegjort, Åpent tun og ennå litt til. Her finner du oversikten over det som skjer hos oss i sommer.
HELE_ÅRET GØY FOR BARN
Skattejak

Det er gratis å delta, og alle får en liten premie.
29.AUG

KULTURKVELD
Onsdag 29. aug kl 19. Arendal på 1700-tallet
Hva vet vi om befolkningen, hvordan byen ble styrt, og forholdet mellom byen og landsognene rundt den? Forfatter av 2. bind om Arendal bys- og regionshistorie, Håkon Haugland, vil fortelle om dette.

9._SEPT GØY FOR BARN
Søndag 9. sept kl 12-16. Vi lager sokkedyr
Ikke kast den enslige sokken, ta den med deg til KUBEN og gjør den om til et koselig sokkedyr. Det koster 30 kr å lage sokkedyr.
13.SEPT

FOREDRAG
Torsdag 13. sep kl 19. Den dansk-norske slavefarten
Aust-Agder museums- og arkivlag inviterer til foredrag med Tore L. Nilsen. Kveldens tema er den dansk-norske slavefarten med hovedfokus på det norske bidraget.
Alle er velkommen. Det er gratis for museums- og arkivlagets medlemmer. Ikke-medlemmer betaler 50 kr. Det er enkel bevertning etter foredraget.

26sept

KULTURKVELD
Onsdag 26. sept kl 19. Skutemalerfamilien Atkinson
En far og tre sønner i den irske byen Queenstown portretterte agderskuter i stor skala i 1870 og 1880-årene. Mange historier kan knyttes til disse skipsportrettene fra Agders "Golden Age of Sail". Historiker Kjell Knudsen vil fortelle oss noen av disse historiene.

Velkommen :)

Ønsker du å få informasjon om det som skjer her på Kuben kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Våre åpningstider finner du her.

NB! Vi tar forbehold om at det kan skje endringer i programmet.